Din Tandhygienist Harriet

Hej och välkomna till bloggen så här när eftermiddagen så sakteliga håller på att övergå i kväll. Nu kanske ni har kommit hem från jobbet eller skolan och ser fram mot allt spännande som möjligtvis kan hända den här eftermiddagen och kvällen. Jag älskar att vara ute i naturen så om en stund innan mörkret faller på ska jag ta mig en skogspromenad. Men först ska jag skriva det här inlägget som ska handla om en tandläkare på Gotland. Jag tycker det är bra att berätta för er att det finns en bra tandläkare på Gotland eftersom alla människor faktiskt behöver gå till tandläkaren. Jag är så glad att jag är patient på den här mottagningen som heter din Tandhygienist Harriet. Det var när jag skulle bleka tänderna som en god vän berättade att hon gått till Din Tandhygienist Harriet för att bleka sina tänder, så hon tyckte att också jag borde gå dit. Så det gjorde jag och då tänkte jag att jag lika så gärna kunde fortsätta att gå till denna tandläkare på Gotland för vanlig tandvård också. Nu har jag varit patient, eller kund, det beror väl lite på hur man ser på det hela och vad det är för tandvård man får, hos Din Tandhygienist Harriet i ett par år och jag har inga planer på att återgå till Folktandvården som jag gick hos förr. Jag får ett riktigt fint bemötande hos Din Tandhygienist Harriet så det känns som en bra sak att få berätta om den här tandvårdsmottagningen. Vill du också bleka dina tänder? Eller behöver du en tandläkare för allt det där andra som man kan behöva ha hjälp med så tycker jag faktiskt att du ska höra av dig till Din Tandhygienist Harriet.